ÖĞRENCİLERİMİZ ULUSLARARASI BİLİM YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ 03.06.2024

20. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’na 9, 10 ve 11. sınıflardan öğrencilerimiz Fizik, Kimya ve Biyoloji dallarında katılım gösterdi. Zeynep Açıkgöz, Tuana Aydın, Ezgi Dere, Simay Özer, Zeynep Şenocak, Sare Uluöz, Ayşe Kurt, Elif Köklüce, Gül Gürelli, Ecrin Çakaloğlu, Ela Selin Akgül, Naz Deniz Okal ve Damla Cin, final etabında gösterdikleri başarıyla 1. derece, 2. derece ve 3. derece diploma almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizden Ayşe Kurt, dünya genelinde tüm katılımcılar arasında Biyoloji dalında online formatta altın madalya kazanarak 23. oldu. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.