MASAL MAHKEMESİ: HEM DÜŞÜNDÜRDÜ HEM GÜLDÜRDÜ 14.05.2024

Ortaokul Tiyatro Kulübümüz, okulumuzda sahnelediği "Masal Mahkemesi" adlı oyunla unutulmaz bir tiyatro etkinliğine imza attı. Yazar ve yönetmen Onur Atacan tarafından kaleme alınan bu eser, masal dünyasının adalet sistemini mizahi bir dille ele alarak izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Genç oyuncularımız Ada Kocatürk, Deren Arıkan, Eda Özdil, Ela Nil Eskici, Ela Ölmez, Elisa Nurgün, Hazal Ece Dursun, Lal Lahur, Melek Dora Bağcı, Mira Arslan, Yağmur Önkahraman ve Zehra Ela Yalçın, performanslarıyla hepimizi gururlandırdı. Komik ve düşündürücü diyaloglarıyla izleyicileri güldüren ve düşündüren oyun, büyük beğeni topladı. Gösteri, salondan yükselen alkışlarla son buldu. Bu başarılı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Ortaokul Tiyatro Kulübümüzün gelecekteki projelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.