IŞIKKENT, ARENA AQUAMASTERS ŞAMPİYONASI’NDA BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ 25.05.2024

24-25-26 Mayıs tarihlerinde Marmaris’te düzenlenen 21. Uluslararası Arena Aquamasters Açık Su Yüzme Şampiyonasında, lise yüzme takımı öğrencilerimiz Işıkkent’i başarıyla temsil etti. Aynı zamanda, ortaokul yüzme takımımızda yer alan birtakım yüzücülerimiz ve velileri de bizlere eşlik ederek yarışmalara katılım gösterdi. Sporcularımız, düzenlenen müsabakada bireysel olarak 1 K ve 2 K mesafelerini yüzerken, takım halinde 4x400 metre bayrak yarışlarında okulumuz adına yarıştı. 4x400 metrede sergiledikleri başarılı performansla kız bayrak takımımız, kendi yaş gruplarında üçüncülük elde ederek kürsüde yerlerini aldı. Bununla birlikte, Işıkkent öğretmenlerimizin takım olarak yarıştığı 4x400 karma bayrak yarışında, öğretmenlerimiz yaş grubunda üçüncülük elde ederek okulumuz adına bir başka başarıya imza attı. Okulumuz sporcularını ve öğretmenlerini göstermiş oldukları harika performanstan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!