EMEKLERİ İÇİN MİNNETTARIZ 28.08.2024

Işıkkent ailemizin çok önemli bir parçasıdır hizmet destek personelimiz. Arkamızdaki güç; görünmeyen ellerimiz, gözlerimizdir onlar. Dokundukları her noktada öğrencilerimizin ve bizlerin hayatları kolaylaşır, güzelleşir. Yaz boyunca çok çalışıp, bizlere ışıl ışıl bir okul hazırladılar. Yıl boyunca da özveriyle ihtiyaçlarımızı karşılamaya devam ediyor olacaklar. Çok değerli emekleri için destek personelimize teşekkürlerimizi sunmak adına her yıl “Çalışanlar Gecemizi” yapıyoruz. Bu yıl da bir araya geldik; yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz hep birlikte yemekleri pişirdik, sofraları kurduk, güvenlikte nöbet tutup tüm Eurest, Sofra ve Euroserve personelimizi aileleri ile birlikte okulumuzda ağırladık. Işıkkent ailesi olarak çok değer verdiğimiz bu geceye katılan destek personelimize ve gecenin gerçekleşmesinde emeği olan tüm yönetici, idareci ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz.