ELC ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ RENKLİ BİR DANS ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ 03.05.2024

ELC öğrencilerimiz ve velileri, enerji dolu bir dans etkinliğinde öğretmenimiz Gizem Çelik’in önderliğinde bir araya geldi! Dans pistinde birbirinden renkli ve eğlenceli figürler sergileyen öğrenciler, velileriyle birlikte keyifli anlar yaşadı. Müzik eşliğinde ritim tutan minikler, dans yeteneklerini sergilerken büyükler de onlara coşkuyla eşlik etti. Etkinliğe öğretmenimiz Gizem Çelik de katılarak öğrencilerine ve velilere eşlik etti. Etkinlik boyunca öğrencilerin neşesi ve enerjisi, etrafa pozitif bir atmosfer yaydı. Dans ederken bir araya gelen öğrenci-veli ekipleri, birbirlerine destek olmanın ve birlikte eğlenmenin keyfini çıkardılar. Herkesin yüzünde kocaman bir gülümseme vardı. ELC ailesi olarak, öğrencilerimizin ve velilerimizin birlikte geçirdiği bu özel günü kutluyoruz! Bir sonraki etkinliğimizde tekrar bir araya gelmek dileğiyle!