ELC ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ KİLDEN VAZO YAPTILAR 03.05.2024

ELC öğrencilerimiz ve velilerimiz, öğretmenimiz Didem Acar rehberliğinde unutulmaz bir sanat etkinliğinde bir araya geldi! Minik eller kil ile vazolar yaparken, büyükler de onlara destek oldu. Etkinlik sırasında öğrenciler, öğretmenleri Didem Acar ile kilden vazo yapmanın inceliklerini keşfederken, kendi hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını kullanarak eşsiz eserler ortaya koydular. Çocuklarıyla birlikte olmanın keyfini çıkaran veliler ise onları cesaretlendirerek çalışmalarına destek verdiler. Etkinlik boyunca edinilen deneyimler ve ortaya çıkan renkli vazolar hem çocukların hem de velilerin mutlu anılar biriktirmesini sağladı. ELC olarak, öğrencilerimizin ve velilerimizin sanat dolu bu etkinliği birlikte deneyimlemesinden büyük mutluluk duyuyoruz!