ALMANCA DRAMA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM PERFORMANS: 'NANNY- FRAU PERFEKT 03.06.2024

Bu yıl ilk kez Almanca Drama Kulübü tarafından sahnelenen "Nanny - Frau Perfekt" adlı oyun, Ortaokul öğrencileriyle buluştu. Öğrenciler, Almanca ile henüz kısa bir süre önce tanışmış olmalarına rağmen muhteşem bir performans sergilediler. Bu oyun, öğrencilerin dil becerilerine olumlu katkıda bulunmanın yanı sıra, telaffuz konusunda da inanılmaz gelişmeler sağladı. Öğrenciler, bu deneyim sayesinde müthiş bir özgüven kazandılar. Senaryonun birlikte şekillendirilmesiyle birlikte, öğrenciler ekip ruhunu ve yaratıcılıklarını ortaya koydular. Bu harika performanslarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.