AİLE KATILIM GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 25.05.2024

Cumartesi günü okulumuzda düzenlediğimiz “Aile Katılım Günü” etkinliğinde öğrencilerimizi ve ailelerini okulumuzda ağırladık. Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan etkinliklerde, 1. sınıf öğrencilerimiz büyükanne ve büyükbabalarıyla birlikte süsledikleri çerçevelere sabah çekildikleri fotoğrafları bastılar. 2. sınıf öğrencilerimiz matematik oyunlarıyla hem eğlendiler hem de düşündüler. 3. sınıf öğrencilerimiz ise deneyler yaparak bilimle iç içe bir gün geçirdiler. Bu etkinliklere öğrencilerimiz kadar hevesle katılan 1., 2. ve 3. sınıf velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu güzel günü sizlerle paylaşmak hepimiz için çok özel ve keyifliydi. Hep birlikte geçirdiğimiz bu anlamlı gün için teşekkür ederiz!