4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN İLK YILLAR PROGRAMI SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI 10.06.2024

4. sınıf öğrencilerimiz, İlk Yıllar Programı yolculukları sırasında edindikleri bilgi, beceri ve profil niteliklerini yansıttıkları bir sergi düzenlediler. Bu büyük projede öğrencilerimiz, çevre kirliliği, doğal afetler, sokak hayvanları, ormanların yok olması, toplumsal cinsiyet eşitsizliği, atık yönetimi, nitelikli eğitim ve geri dönüşüm gibi küresel konuları araştırdılar. Öğrencilerimiz, yaptıkları eylemler ve sunumlarla bu sorunlara çözüm önerileri getirerek farkındalık yaratmaya çalıştılar. Tüm davetlilerimizle birlikte, yaşadıkları dünyayı daha iyi bir hale getirmeye çalışan öğrencilerimizi keyifle izledik. Onların öğrenme yolculuğuna eşlik etmekten gurur duyuyoruz.